11. Marietta Zonneveld

Ik ben Mariëtta Zonneveld, 51 jaar, gehuwd, 3 volwassen kinderen, watersporter en woon sinds 1987 met veel plezier in Hellevoetsluis.

Mijn levens visie is: "Gebruik al je talenten om een zo prettig mogelijk leven te creëren".


Talenten verschillen per persoon. Je kunt niet in alles even goed zijn. Soms heb je hulp nodig. En dat doe ik. Dat is mijn werk. 

Mensen thuis ondersteunen bij al hun administratieve of financiële zaken. Dit als ze er zelf geen zin in hebben of tijd voor hebben, als het te complex wordt, of om te laten zien hoe het beter kan.

 

Bij de VVD wil ik me met name richten op het bewaken van de plannen / ontwikkelingen in Hellevoetsluis op het gebied van Zorg, Welzijn en Onderwijs (vanuit de VVD-visie). 

Onderwijs, omdat dit een belangrijke start is voor het leven en ontwikkeling van talenten. Zorg en Welzijn, omdat er zomaar opeens iets flink mis kan gaan in het leven waarbij extra aandacht onmisbaar is (denk maar aan problemen op school, ziekte, partnerverlies, baanverlies). Door snelle inzet van zorg en ondersteuning is de kans groter om er eerder bovenop te komen en weer zelfstandig verder te kunnen. Dit vergroot de kans op levensgeluk en werkt op termijn kostenverlagend. 

Ik wil voor de VVD en de inwoners van mijn woonplaats een goede bijdrage leveren aan een nog beter Hellevoetsluis.