Micha Heemskerk

Sinds 2016 ben ik lid van de VVD, maar al een tijd daarvoor is mijn interesse voor de lokale politiek gewekt.
In 2012 heb ik mijn studie Bestuurskunde aan de Haagse Hogeschool afgerond. Tijdens en na mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest bij de Politie als projectleider/beleidsadviseur. Daarna ben na een kleine omzwerving in de commerciƫle sector weer in het publieke domein terechtgekomen. Bij de branchevereniging van GGD'en (Gemeentelijke Gezondheidsdiensten) en GHOR-bureaus (Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio) in Nederland. Daarnaast heb ik een eigen adviesbureau; Heemskerk Advies.

Mijn werk is in Utrecht, ik reis iedere dag over Voorne-Putten en ben er van overtuigd dat de infrastructuur anders en beter kan. In de zomermaanden maak ik met plezier gebruik van mijn motor om sneller door het verkeer te raken.

Samen met mijn vrouw en 9 maanden oude zoon (de kat mag trouwens niet vergeten worden) woon ik in een mooi nieuw gedeelte van Hellevoetsluis; "de Nieuwe Vesting". Daarvoor heb ik enkele jaren in de vesting gewoond en daarom heb ik wel een beetje moeite met de naam "Nieuwe Vesting". Deze plek wordt gelukkig wel steeds mooier en gezelliger, omdat er steeds verder gebouwd wordt, iets waar Hellevoetsluis grote behoefte aan heeft.

Met mijn 28 jaar ben ik niet de jongste op de hele lijst, maar wel de jongste van de eerste 10 kandidaten en daar ben ik toch wel trots op. Ik vind dat mijn leeftijdscategorie sterker vertegenwoordigd moet zijn in de Gemeenteraad.

Er zijn veel zaken waar ik mij sterk voor wil maken namens de VVD in de Gemeenteraad maar naast Gezondheid en Veiligheid, vind ik de gemeentelijke dienstverlening het belangrijkste aandachtspunt.

Goede gemeentelijke dienstverlening, gewoon doen!