Dhr. Rob Slavenburg

Mijn naam is Rob Slavenburg. Sinds 2006 ben ik actief in de Hellevoetse politiek als commissielid in de Commissie WWR. Sinds de verkiezingen van 2010 ben ik raadslid in de fractie van de VVD.

Vrijheid, verantwoordelijkheid en verdraagzaamheid die allen een onlosmakelijk onderdeel zijn van het liberale gedachtengoed, hebben gemaakt dat ik me thuis voel bij de VVD en dat ik me graag in wil zetten om dit gedachtengoed ten guste van de burgers van Hellevoetsluis te verspreiden en gebruiken.

In de komende periode krijgen we als gemeente een grote opdracht mee. In de vorm van de drie decentralisaties maar zeker ook de financiĆ«le kaders die daar omheen gesteld zullen worden.

Als raadslid wil ik mijn bijdrage leveren aan de creatieve oplossingen die nodig zijn om het voorzieningenniveau voor de burgers van de gemeente tenminste te handhaven op het huidige niveau.

Als voormalig voorzitter van het voorzittersoverleg sport zal ik natuurlijk extra aandacht hebben voor de Hellevoetse sport en sportverenigingen. Daarin zou ik willen bereiken dat de Hellevoetse sportverenigingen de ruimte, tijd en (politieke) aandacht krijgen die ze verdienen.

Sinds 1985 ben ik als gemeenteambtanaar aan de slag bij de gemeente Spijkenisse. Bij die werkgever heb ik me voornamelijk bezig gehouden met de ICT van de gemeente Spijkenisse. Nu geef ik als coƶrdinator leiding aan functioneel applicatiebeheerders van diverse domeinen Sociaal, Belastingen, Bevolking en Leerplicht. 

Volg Rob op twitter http://www.twitter.com/rslavenburg, en op facebook.